tiistai 18. helmikuuta 2014

Beach day

Elikkäs sunnuntai päivä otsikon mukaisesti meni rannalla ja Sesimbraa kierrellessä. :)
Heräiltiin kaikessa rauhassa ja katottiin bussiaikatauluja, jotka menevät Sesimbraan. Me tyhmät vaihteeksi taas oltiin valmiita hieman myöhässä, joten saatiin lähes juosta pysäkille ettei myöhästyttäisi. No, mehän mentiin pysäkille ja tällä kerralla bussi oli (kai) myöhässä! Ensimmäinen bussimatka meni siis hyvin, me päästiin jopa alle kymmenen kilometrin matka ilman kommelluksia.. :D

Kierreltiin lähes kaikki Sesimbrassa olevat kaupat ja ihasteltiin kaupungin katuja, jonka jälkeen mentiin rannalle. Vesi ei täällä ole vielä kovin lämmintä, joten saatiin tyytyä kahlaukseen. Tosin kyllä me nähtiin ihmisiä aalloilla surffilautojen päällä, että eikai ne kaikki paikalliset niin lämminverisiä sitten olekkaan. Kun edelleenkin kaupungilla törmää ihmisiin talvitakit päällä ja uggit jalassa... Ja sitten meitä katsotaan oudosti, kun on päällä half zip paita. :D No, mutta toisaalta paikallisille juuri nämä kuukaudet ovat niitä "kylmiä" kausia.
Rannalla ollessa alkoi soida kahdesta eripaikasta live-sambaa. (Tainno soihan täällä monestakin kuppilasta sambaa ja porukka tanssii bupin ulkonakin, mutta tää on kunnon LIVE-musaa!!) Samba kuuluu hyvin kaupungin toisesta päästä-toiseen päähän, sillä koko kaupunki on meren rannalla. Sunnuntaina Sesimbrassa oli kaksi samba-ryhmää soittamassa.
Huomattiin, että ryhmät välillä "kilpailevat" toistensa kanssa. Rummut pyrittiin saada soimaan aina kerran kovemmin kuin toinen ryhmä soitti. Ryhmien vieressä oli ryhmän omia jäseniä tanssimassa ja tanssiin sai mennä mukaan kuka vaan ja sinne menikin, paljon myös lapsia.

Tuntuu, että kaikki täällä on niin hyväntuulista, ystävällisiä ja kaikki tekee positiivisesti asiat kuin asiat että itsekkin tulee paljon paremmalle tuulelle. Jopa Roosa, joka on varmaan tunnettu "neiti positiivisena".....
No toisaalta tuntuu että kaikkialla muualla on positiivisempaa kuin Suomessa! :D

Illasta käytiin syömässä supeeerhyvät ja halvat hampparit, ja Roosapa se teki juuri niinkuin odotettiinkin. Nimittäin tilasi ison oluen..Niiiin.
Kyllä vaan katsoi ohi kulkevat ihmisetkin virneet naamalla, kun tuoppia kittas. Mutta ihansama, me ei olla paikallisia ja jano oli kova. :D

Haha niin ja kyllä myös huomasi, että sunnuntaina tuli jalkapalloa televiissiosta.. Miehet suorastaan juos pubeihin sisälle, missä sattui tv olemaan. Ja kyllä vaan raiku, kun maali tuli!

Anyhauu jälkkäriks me haettiin suklaa churrot ja tilattiin taksi kämpille takasin.

Huomenna lähetään Lissabonin eläintarhaan, joten siitä reissusta enspostauksessa. :)

Loppuun kuvapläjäys!

Vila Zimbra- ryhmä

- Roosa & Tiina


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti