maanantai 3. helmikuuta 2014

Our Weekend

Tchau!

Sinneppäs meni meijän ensimmäinen viikonloppu Portugalissa.. :( Käytiin siis viikonloppuna Sesimbran yössä sekä päivässä ja sunnuntaina ostoksilla isossa ostoskeskuksessa Lissabonin lähettyvillä. Tänään taas palattiin arkeen dogi poopin keruun ja lenkkeilyn pariin. :) Ja Roosa pääsi rakkaan Mooninsa luoo. Uusi rakkaus..! <3

Käytiin siis päiväsaikaan Sesimbrassa ja AI ETTÄ miten kaunista siellä on!! Kierreltiin kaupunkia ja käytiin parissa pienessä putiikissa. Koko kaupunki raiku sambasta, siellä oli kadulla ihmisiä soittamassa live musiikkia rumpujen ja kitarojen kanssa. Melko siistiä! Pitää kuvata sitä menoo joku kerta siellä.
Otettiin paljon kuvia, joten ne kertokoon puolestaan. :)
ahh <3


Sunset <3 
Hummeriravintolan ikkuna. 

Hedelmällisyyspatsat!??Humppailtana mentiin ensin parin tuttavamme kanssa heidän kantapaikkaan, todella pieneen kuppilaan. Pubin ovi oli lukossa ja sisälle tullessa piti koputtaa oveen ja omistaja joko päästi sisälle tai ei. Meidät esiteltiin ihmisille ja heti tuotiin oluet pöytään. Kaikki olivat todella ystävällisiä (poskisuudelmineen..).
Pubireissun jälkeen lähdettiin isommalle nighclubille, jossa viihdyttiin kanssa..! Me tietystikkin oltiin niin vauhdin huumassa, että kuvaset jäi aika vähäseen. :D Noo, eiköhän niitä enskerroilla saada aikaseks! :P

Täällä on muutes ihan vaan hippusen verran halvempaa rellestellä menemään! Olut maksaa enintään sen 1,50€, shotit ja margaritat 2-3€, lonkut/väkevät enintään 5€ jne, että niin..No kelpaa meille!
Ja hirween hirween hyvää palvelua saa! ;) Kahvit lähes joka paikassa on sen 0,30€. Taksi maksaa suunnilleen samanverran, kuinka monta kilometriä mittariin pajahtaa. Meillä on matkaa semmonen 6 kilometriä Sesimbraan, eli ei siis kallista todellakaan.. ;)
Turistit!!
Sunnuntaina siis käytiin Almada Forumissa, jossa on 248 kauppaa ja me kerittiin käydä ehkä 10 kauppaa kun kyyti oli jo lähdössä pois.. Täällä on tällä hetkellä vasta ALEET, joten meinattiin että lähdetään vielä uudestaan samaiseen ostoskeskukseen. Ollaan torstaina tai perjantaina tosin menossa yhteen toiseenkin ostoskeskukseen, missä on lähes 500 kauppaa!! Siellä kuluu hyvin koko päivä. :) Almada kauppakeskus on muutes yöllä 12 asti auki.. :o
Kuvat jäi TOOSI vähäisiksi, koska me vähän niinkuin unohdettiin kamerat kämpille. :D Mutta tulevaisuuden shopping reissuilla luvataan kuvata paljon! :)
Almada Forumin kupoli
Yläaulasta
Kyllähän ruokaa aina muistaa kuvata...
Palaillaan tuas! :)

ps. Kotiväelle tullee kortit viimestään ensviikolla, tuli pari muuttujaa matkaan.. ;)

                                                               - Roosa & Tiina


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti