keskiviikko 29. tammikuuta 2014

Rainy days

Oláá everybody :)


Meijän postaukset ikävä kyllä tulee vähän huonoon aikaan sinne Suomeen, sillä me ei oikein päivällä keretä tietokoneileen. :\ Joten tehdään postauksia illasta vasta, eli Suomen aikaan yöllä.

Luvassa melko minimaalinen postaus, sillä meijän pari viimestä päivää ei ole juurikaan poikennut ensimmäisestä päivästä.

Eli heti aamusta kun mennään tarhoille me kerätään koirien ulosteet, jonka jälkeen ollaan lenkkeilytetty loppupäivä koiria. Nää hommat "saattaa" kuulostaa melko pienimuotoselta, mutta näin aluks me pyritään vaan tutustumaan tarhan kaikkiin koiriin ja oppia tuntemaan niitä ja tällä tavalla se käy parhaiten. Aamulla kun mennään käydään jokaisen koiran luona keräämässä ulosteet ja koirat saavat haistella meitä, sen jälkeen lähdetään viemään niitä lenkille ja pyritään saamaan jokaiselta koiralta edes jonkinlaista kontaktia. Lisäks nää koirat nauttii siitä aivan suunnattomasti kun ne pääsee "ulos" suojalta, lenkille.

Cotton naattiii!

Tiistaina me lenkitettiin 18 koiraa, joten kilometrejä tuli ehkä jokunen.. Ja jaloissa tuntu. Lisäksi sää ei ole ollut hirveästi meijän puolella. Kuten otsikossa lukeekin, niin nää pari viimestä päivää on satanut vettä vähän väliä. Eilen oltiin kirjaimellisesti läpimärkiä päästä varpaisiin kun palattiin tarhalta. Portugalin sää ei ole ollut nyt näiden päivien aikana ihan niin hyvä kun me luulimme. Eli sää vaihtelee tosi usein. Sade kuuroja saattaa tulla 10 min välein ja sitten paistaa aurinko noin 10 min ja taas tulee vettä.. not good :( Ja me fiksuina likkoina ajateltiin jättää ne p*run kumpparit sekä sadevaatteet sinne kotikonnuille.. Pitänee EHKÄ lähteä shopping reissulle viikonloppuna! ;D

Salete lenkkeilemässäTänään me aloitettiin päivä samalla tavalla kun edellisetkin, ulosteet + lenkkeilyt, mutta meijän molempien yllätykseksi yksi tarhan työntekijä tuli kysymään iltapäivästä, että voitaisko me pestä muutama koira, ja sehän sopi. Saatiin vähän vaihtelua työpäivään. Ekaksi pestiin pieni vaalea puudelimix ja sen jälkeen portugalin podengo ja molemmat koirat oli tosi kiltisti. Pesun jälkeen vaan kuivattiin koirat ja leikattiin kynnet. Kyllä vaan huomas melkosen muutoksen koirissa pikku shampoo käsittelyn jälkeen. Eikä se pesuvesikään kovin kirkasta ollut..
Ikävä kyllä me unohdettiin ottaa ennen ja jälkeen kuvat. :\ Mut enskerralla sitten!

Työpäivän jälkeen poljettiin suoraa kauppaan, jossa kulu molempien yllätykseksi 1,5 tuntia! Siellä se aika vasta nopeesti kuluukin, kun yhden tuotteen kohdalla saa pari minuuttia miettiä mitä se edes on. Melkein missään tuotteissa ei lue englantia ollenkaan. Tiinalta melkein lenti oksennus kun se näki lihatiskillä KOKONAISIA kanoja päineen ja helttoineen.. Tällästä se on! Kaupan kalatiskikään ei paljoa vaadi, se haju on melko kauhea. Täällä kaikki syö kalaa ihan hirveesti ja kalatiskillä on vähintään 20 eri kalalajia mustekaloineen ja rapuineen! Toisaalta Sesimbra on kalastaja kaupunki, joten mitä voi olettaa.. :D
Nää kaikki makso 13€ !

Ainiin tänään koiria lenkittäessä parin metrin päässä nainen ratsasti hevosen kanssa ja ajateltiin kysästä meijän majotuksen järjestäjältä onko tässä lähistöllä jotain kivoja talleja. Olis mahtavaa päästä ratsastelee tonne maastoon! :)

Vielä postauksen loppuun semmonen kiva lisäys. ROOSAPAS SE MENI JA VARAS OMAN NELIJALAN MUKAAN SUOMEEN!!!
Moon <3Tjeerveiset kaikille Suomeen molemmilta. :)

- Roosa & Tiina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti